Aften Makeup

En Aften makeup er til dig som for eksempel vil afslutte en dejlig ansigtsbehandling, sidst på dagen, med Mineralogies mineral makeup. Du kan også komme som du er, på klinikken – sidst på dagen.

Fordelene ved mineral makeup findes i renheden af de mineraler, der anvendes til at skabe Mineralogies Foundation, Finishing Powders, Blushes, Bronzers, Eye Shadow, Brow Powders and Concealers. Mineraler er naturlige, hvilket betyder at de er fri for talkum, stivelse, parfume, farvestoffer og andre usunde ingredienser der typisk findes i traditionel kosmetik. Dette alene gør denne makeup til et godt produkt for din hud og efterlader din hud strålende og fejlfri hver gang den anvendes.

Vi vælger altid makeup, efter din alder og hudtype. Sammen, lægger vi en plan for farver og resultat. Eksempelvis tøjvalg. Den gamle regel om, at du enten skal fremhæve din mund eller dine øjne, gælder stadig! Det betyder, at hvis du vil have sexede smokey eyes, er det pænest med en diskret lipgloss eller læbestift. Vil du have knaldrøde læber, så vælges en mere diskret øjenmake-up. Buede øjenvipper er uimodståelige og dette udføres lige inden mascara pålægges.

Når du bærer Mineralogie, vil du opdage at din hud kan ånde, da mineral makeup ikke tilstopper porerne. Produktet, giver dig en sund, naturlig glød og er så let, at du glemmer, du har makeup på.

Mineralogie Mineral Makeup – Ganske enkelt perfekt for din hud.

Tid – Ca. 45 min. Se priser