Ansigtsbehandling med pHformula.

pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en unik innovativ alliance mellem cosmeceutical og medicinske recepter.

pHformula behandlingssystem er baseret på teknologien fra den regenerative medicin for at skabe konceptet kontrolleret kemisk skin resurfacing. Kontrolleret kemisk skin resurfacing skiller sig totalt ud fra konventionelle peelinger. Peelinger forårsager hovedsageligt exfolieringer i huden, mens pHformulas kontrollerede resurfacing aktivt fremkalder en accelererede form af cellefornyelse i hudens forskellige lag, samtidig med at sår og superficial irritation begrænses.

pHformula er udviklet som et dermatologisk skin resurfacing system, og behandler effektivt ældning, hyperpigmentation, akne og kronisk rødhed. Med en fortsat videnskabelig baseret forskning ligger fokus altid på udvikling af innovative skin resurfacing behandlinger.

Oversigt over pHformula behandlinger

Hvad er en ansigtsbehandling ?

En ansigtsbehandling er en skønhedsbehandling eller en ”facial”, som flere ynder at sige. En ansigtsbehandling der hjælper huden med at holde sig sund og i balance. Der er sædvanligvis fokus på den udsatte og sarte hud i ansigtet, men også på hals samt décolleté.

En ansigtsbehandling indebærer næsten altid at kosmetologen dybderenser huden og fjerner urenheder. Flere af vores specielle anti-age ansigtsbehandlinger, reducerer rynker og fine linjer samt reparerer solskader.

Alle behandlinger afsluttes med tilpasset creme pleje. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger, kan man udsætte ældningstegn, modvirke hudproblemer, som for eksempel akne og ikke mindst bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Hvilken type behandling skal jeg vælge?

Vi har en lang række forskellige former for behandlinger, alle med hvert deres fokus. En behandling kan således både udføres for at dybderense huden og fjerne urenheder, for at afslappe muskler, gøre huden blød og spændstig samt for at give fornyet energi og glød.

Men vi har også pHformula behandlinger som fremkalder en accelererede form af cellefornyelse i hudens forskellige lag, samtidig med at sår og overfladisk irritation begrænses.

Fælles for alle vores ansigtsbehandlinger, er at du vil se og mærke positive resultater, på din hud, både på kort og længere sigt.

Hos Beauty Base klinik i København og på vores hjemmeside kan du få råd omkring produkter, beskrivelse af de enkelte ansigtsbehandlinger og ikke mindst vejledning omkring hvilken type behandling, der vil være egnet til netop din alder og hud.