Anti-stress Ansigtsbehandling

Anti-stress ansigtsbehandling er til dig som ganske enkelt ønsker en afstressende længere varende stund. Den får dig til at glemmer dagligdagens bekymringer.

Behandlingen starter med en dobbelt afrensning af huden og evt. øjenmakeup fjernes. Dette gøres med en mild organisk rensemælk fra SAMA. Morgenfrue beroliger og blødgør huden, Palmarosa olie renser i dybden uden at udtørre og virker antiseptisk.

Huden exfolieres – de døde hudceller fjernes skånsomt med en lækker Face Peeling som er baseret på knust irisblomst.

Huden varmes op med aromadamp tilpasset din hudtilstand. Hvis meget uren hud anvendes også her ozon, som virker helende og desinficerende.

Derefter fjernes urenheder og tilstopninger af porene manuelt, så huden bliver ren og jævn. Herefter en afslappende og afstressende massage af decolette, skuldre, nakke, ansigt, øre og hovedbund med en eksklusiv olie fra SAMA, skabt til ultimativ selvforkælelse. Vanilla / jojoba olie plejer, blødgør og efterlader din hud med en skinnende smuk og naturlig glød.

En individuelt udvalgt ansigtsmaske påføres huden. Forvarmede håndklæder placeres over ansigt før afsluttende afspændings trykmassage indledes. Behandlingen rundes af med ansigts – og øjencreme pleje.

Behandlingen varer ca. 90 minutter. Se priser