Be Tanned behandling

Til dig som ikke har lyst til at udsætte din hud for farlige stråler eller bare ikke har tid til at ligge på stranden eller i haven, men som stadig vil se brun og lækker ud.

Du bør have exfolieret din hud hjemme fra, for at få et bedre resultat, eksempelvis aftenen før og møder herefter op på klinikken. Undgå bodylotion på behandlingsdagen.

Vi bruger en nærende og plejende selvbruner, men helt uden NASTIES! Den giver dig en perfekt farve øjeblikkeligt efter anvendelse, og udvikler sig til den mest naturligt udseende kulør nogensinde efter seks til otte timer, perfekt matchet med din naturlige hudfarve, uden de skadelige bivirkninger fra solen.

Farven i lotionen gør os i stand til at se hvor der allerede er påført selvbruner, så striber undgås. 

En speciel farvebase forhindrer kuløren i at blive orange og kombinationen af DHA og Erythrulose sikrer en længerevarende og mere naturlig tan.

Show Glow selvbruneren er fra Botanical Extracts ”BE TANNED” serie, som er en sol sjov serie med en NY slags tannings produkter der er designet til at hjælpe dig med sikkert at opnå den kulør der kun fås om sommeren, som vi alle så gerne vil have.

BE TANNED giver dig en langtidsholdbar gylden kulør, uden de sædvanlige kemiske NASTIES. Ingen kunstige dufte, kun en ren essentiel olie lavet på citrongræs, der fører dine sanser væk til et eksotisk sted.

Hele kroppen ca. 45 min. 420 kr.
Ansigt / Hals ca. 15 min. 225 kr.
Talje og op ca. 20 min. 310 kr.
Talje og ned ca. 20 min. 280 kr.