Klinikken

Beauty Base er din skønhedsklinik beliggende i det indre København.
 
Hos Beauty Base bliver du mødt af mig, Zhanna Andersen, der driver skønhedsklinikken.
 
Jeg er uddannet kosmetolog med over 10 års erfaring fra branchen i bagagen og en uddannelse fra Cidesco med eksamen i 2007.
 
Jeg er per definition en kvinde, der elsker alt hvad der rimer på skønhed.
 
Derfor har jeg skabt mit eget fantastiske, fredelige og intime skønhedsunivers, hvor jeg giver dig mulighed for at koble af fra hverdagens mange gøremål.
 
Zoom i stedet ind på din egen velvære samt selvforkælelse med professionelle, skræddersyede behandlinger og produkter der leverer synlige resultater – hver gang.
 
Din indre tilstand skal matche din ydre skønhed, så jeg gør en stor dyd ud af at tilbyde dig meget personlige behandlingsformer samt nøje udvalgte produkter fra pHformula, der er fuldstændig tilpasset dig og dine nuværende behov.
 
Det giver mig enormt stor tilfredsstillelse og er dejligt bekræftende for dét engagement, den interesse samt grundighed og perfektionisme, jeg gladeligt investerer hver gang i mine skønhedsbehandlinger, når jeg ser dig går fra klinikken med et stort smil på læben.
 
Du og dine ønsker er altid i centrum, og jeg kan garantere, at du altid er i trygge hænder. Beauty Base er din faste base for selvforkælelse og self care, når det er allerbedst.
 
Velkommen til Beauty Base.

Zhanna Andersen

Kosmetolog