Brasiliansk voks

Til dig som overvejer at få lavet en intim voks behandling, men er lidt usikker på hvordan og hvor, så er her lidt information.

I de senere år har flere specielle voks typer / behandlingsteknikker vundet popularitet igennem berømte personer og ikke mindst medierne, – det til trods for at ideen bestemt ikke er ny.

I mange kulturer er det en tradition at fjerne al hårvækst på kroppen undtagen på hovedet. I Romer tiden brugte kvinderne pincetter til at fjerne hårene på kroppen, – med lidt fantasi kan alle forestille sig hvor meget tid der er gået med det.

Ideen omkring Brasiliansk voks behandling startede i Brasilien, hvor pigerne elsker små bikinier og samtidigt foretrækker det ”hårfrie” look. Senere er varianter af denne behandling kommet frem. (Californien & Hollywood). Det vakte stor opmærksomhed i New York, da de berømte ”J – Sisters” startede metoden med at voksbehandle kendte personer som eksempelvis Madonna og Gwyneth Paltrow.

Nedenstående er information om vores behandlinger, hvis du har spørgsmål så ring eller skriv til os. Vi udfører kun intim voks behandlinger på kvinder.

Brasiliansk voks

Brasiliansk voks betyder fjernelse af en del af kønsbehåringen med voks som inkluderer labia pudenti (skamlæbe) og området der strækker sig til endeballerne, hvor der levnes en smal stribe eller trekant af hår foran. Brasiliansk voks er også kendt som ”Playboy”

Californien voks

Californien betyder fjernelse af en del af kønsbehåringen med voks som er en meget høj bikini voks behandling, hvor der skabes en smal linje af kønshår centralt i en lodret stribe, særligt velegnet til at bære smalle bikinier med tynde stropper. Også kendt som ”Mohican”.

Hollywood voks

I takt med, at der de senere år er der kommet mere fokus på hygiejne og personlig kropspleje, er populariteten omkring intim voks steget kraftigt. Mange nyder i dag den lækre, glatte, rene følelse ved at være helt bar. Hollywood betyder den totale fjernelse af kønsbehåringen med voks. Også kendt som ”Sfinks”.

Hvad kræver det at lave en god intim voksbehandling?

Hvordan ved du at du er gået til den rigtige behandler?
Den intime behandling og ikke mindst den professionelle dygtighed, der kræves af behandleren, dikterer at behandleren er 100% kompetent til at udføre intim voks behandlinger, det vil sige flere års erfaring er nødvendig.

Behandleren skal have erfaring med både ”Hot” (Hard) og varm voks. ”Hot” voks er det foretrukne valg til følsomme områder, fordi den tager godt fat og derved er særligt velegnet til at fjerne hår med dybe rødder. Desuden hæfter den kun på hårene og forårsager derfor mindre eller slet ingen ubehag på huden.

Vi anvender kun Lycon voks. Den har desuden også den fordel at voksen kan anvendes ved lavere temperatur og har en god vedhæftning selv på meget korte hår.

Oversigt og priser på hårfjerning

Hos Beauty Base har du garanti for kompetence og diskretion.

Hårfjerning med voks

Overlæbe
   95 kr. /  80 kr.*
Hage
   125 kr. /  100 kr.*
Overlæbe + hage
 195 kr. / 155 kr.*
Næse
  95 kr. /   80 kr.*
*pris hvis behandlingen kombineres med ansigtsbehandling
Ansigt
325 kr.
Ansigt inkl. ret af bryn
365 kr.
Armhuler
175 kr.
Arme
340 kr.
Halv Arm
245 kr.
Bikini / Balder
255 kr.
Mellem Balder
225 kr.
Balder + Mellem Balder
325 kr.
Lænden
160 kr.
Tanga (Californian)
330 kr.
Brasilian / Hollywood
470 kr.
Lår
345 kr.
Baglår
195 kr.
Lår + Bikini
435 kr.
Lår + Tanga
510 kr.
Lår + Brasil / Hollywood
640 kr.
Underben
345 kr.
Underben + Bikini
435 kr.
Underben + Tanga
510 kr.
Underben + Brasil / Hollywood
640 kr.
Hele ben
480 kr.
Hele ben + Bikini
565 kr.
Hele ben + Tanga
640 kr.
Hele ben + Brasil / Hollywood
740 kr.