Brude Makeup

Bryllupsdagen er blandt de vigtigste begivenheder i ens liv, og derfor bør intet overlades til tilfældigheder. Det er dagen hvor du er i centrum af begivenhederne. Mineralogies mineral makeup er perfekt til dagen.

Brude makeup kræver en perfekt og fejlfri hud. Derfor kan du med fordel allerede starte med at forberede huden i god tid før brylluppet. God hudpleje, peeling og masser af masker er nøglen til ”englehud.”. Vi anbefaler en ansigtsbehandling med evt. farvning af vipper og øjenbryn. Sæt fokus på underlaget, foundation og concealer. Hvis din kjole er nedringet eller du skal have bare skuldre, så husk også huden på skuldre, barm og hals.

Brude makeup bør altid tilpasses din ansigtsform, øjne, hår og ikke mindst din brudekjole. Farven hvid er mange ting og hvem har ikke set en brud med en alt for naturlig makeup – helt uden nuance til brudekjolen. Din makeup bør være klassisk. Den skal udstråle friskhed, samtidig med et flot sofistikeret udtryk.

Der er mange fordele ved Mineralogie. Mineraler er naturlige, hvilket betyder at de er fri for talkum, stivelse, parfume, farvestoffer og andre usunde ingredienser der typisk findes i traditionel kosmetik. Dette alene gør denne makeup til et godt produkt for din hud og efterlader din hud strålende og fejlfri.

Et smukt udseende er altid en selvfølge med Mineralogie, men skønhed er at tage et skridt videre. Varemærket Loose Mineral Foundation har et SPF niveau på 26, et af de højeste i branchen. Dette holder din hud fri for solens skadelige stråler.

Når du bærer Mineralogie, vil du opdage at din hud kan ånde, da mineral makeup ikke tilstopper porerne. Produktet, giver dig en sund, naturlig glød og er så let, at du glemmer, du har makeup på.

Brude makeup inkluderer en test makeup, som lægges nogle dage før selve dagen. Her sammensætter vi en plan ud fra farver og ønsker. Der kommer vi så tæt på resultatet, til ”dagen”, som muligt.

Tid – Ca. 2 X 60 min. Se priser

brude makeup