Dag Makeup

En Dag makeup er til dig som for eksempel vælger at afslutte en dejlig ansigtsbehandling med Mineralogies mineral makeup.

Fordelene ved mineral makeup findes i renheden af de mineraler, der anvendes til at skabe Mineralogies Foundation, Finishing Powders, Blushes, Bronzers, Eye Shadow, Brow Powders and Concealers. Mineraler er naturlige, hvilket betyder at de er fri for talkum, stivelse, parfume, farvestoffer og andre usunde ingredienser der typisk findes i traditionel kosmetik. Dette alene gør denne makeup til et godt produkt for din hud og efterlader din hud strålende og fejlfri hver gang den anvendes.

Vi vælger altid makeup efter din alder og hudtype. Dag makeup bør altid være lidt mere diskret end aften makeup. Den skal udstråle friskhed, samtidig med et flot klassisk og sofistikeret udtryk. Skal du til en event på dagen kan farver vælges efter tøjvalg.

Et smukt udseende er altid en selvfølge med Mineralogie, men skønhed er at tage et skridt videre. Varemærket Loose Mineral Foundation har et SPF niveau på 26, et af de højeste i branchen. Dette holder din hud fri for solens skadelige stråler. Grundlaget indeholder da også naturlige antioxidanter, vitamin A & E, som virker som skjold for din hud fra forurenende stoffer og holder din teint ungdommelig og frisk.

Når du bærer Mineralogie, vil du opdage at din hud kan ånde, da mineral makeup ikke tilstopper porerne. Produktet, giver dig en sund, naturlig glød og er så let, at du glemmer, du har makeup på.

Mineralogie Mineral Makeup – Ganske enkelt perfekt for din hud.

Tid – Ca. 30 min. Se priser