Håndpleje

Præsentable hænder er velplejede hænder.

Mænd med flotte negle signalerer selvtillid og overskud. Vores hænder er konstant udsatte og ældes hurtigere end resten af kroppen. Derfor skal du pleje og passe dem for at undgå at de bliver tørre og sarte.

Når du kommer hos os kan du læne dig tilbage i stolen til 45 minutters ren afslapning. Undervejs udføres en luksus manicure behandling, som starter med et varmt blødgørende håndbad med Moisturising Bath Oil.

Iblødsætningen forvandler huden ved at tilsætte et par dråber af denne rige, plejende kombination af essentielle olier i badevandet. De plantebaserede olier vil gennemfugte din hud og gøre den silkeblød.

Herefter eksfolieres hænder med en peeling baseret på Saltkrystaller, som er ekstremt rige på naturlige mineraler og er efterfølgende tilført plantebaserede, blødgørende aromatiske olier. Mineralkrystallerne vil efterlade tør og mat hud smidig, opstrammet og silkeblød. Øger blod- og lymfecirkulationen, og letter kroppens naturlige afgiftningsprocesser. Neglene er nu fysisk klar til bearbejdning, disse files samt formes, og neglebåndet fjernes nænsomt.

Derefter masseres negleolie blidt i neglepladen, denne olie er baseret på en blanding af kiwi ekstrakt og vitamin E. Denne er designet til at gennemtrænge samt beskytte hud omkring neglen og selve neglepladen. Neglen er efterfølgende stærkere og mere fleksibel.

Manicure behandlingen afsluttes med en afspændende hånd/underarms massage, denne udføres med en lækker Wild Honey Blend som får tør hud til at forsvinde ved hjælp af 9 naturlige planteolier. Planteolierne vil binde fugten i huden og efterlade den blødgjort og gennemplejet.

Behandlingen varer ca. 45 minutter.