Forårsfrisk med pHformula

Giv din hud et wakeup-call med vores pHformula behandling!

Prøv ansigtsbehandling ”FORÅRSFRISK” som vil forny hudens udstråling og fremhæve dens sunde glød.
Behandlingen tilfører huden nogle af pHformulas mest aktive, fugtgivende og multifunktionelle ingredienser, der fjerner grå, træt og glansløs hud, og efterlader den mere ensartet og med et klart og friskt look. Den opfriskende behandling inkluderer også boostende massage af hænder og ansigt.

Behandlingen består af:

Afrens med mild og multifunktionelt E.X.F.O. cleanse, som effektivt og skånsomt fjerner makeup og snavs fra hudens overfladen. Indeholder Papain enzymer og Lactobionic Acid, som hjælper med at løsne de døde celler og efterlader huden gennemfugtet.

C.R. Complex er et aktivt og effektivt produkt som giver ro til huden, mindsker rødme, virker anti-bakterielt takket være bland andet Retinol ( A-vitamin) og Mandelic acid (Alpha Hydroxy Acid (AHA) og stammer fra bitre mandler).

I.N.S.T.A.N.T. mask er en resurfacing maske som genskaber markant hudens glød og udstråling, samtidig med at den sammentrækker hudens struktur og porer ved hjælp af bland andet Ferulic acid (plantebaseret antioxidant, bekæmper for tidlig aldring) og E-vitamin (fugter, heler og beskytter).
Under masken vil hænder forkæles med en afslappende massage.

Til ansigtsmassage blandes nærende massage creme med T.D.S. firming serum. Et unikt produkt som revitaliserer, opstrammer, løfter og fugter med Hyaluronic acid (den der giver fugt og holder på den) og Pyruvic acid (stimulerer kollagen og elastin).

Varighed: 50 min. Pris: 650 kr.

 

Bestil tid her