Let Makeup

En Let makeup er til dig som for eksempel vil afslutte en dejlig ansigtsbehandling med med en Mineralogie mineral makeup.

Fordelene ved mineral makeup findes i renheden af de mineraler, der anvendes. Mineraler er naturlige, hvilket betyder at de er fri for talkum, stivelse, parfume, farvestoffer og andre usunde ingredienser der typisk findes i traditionel kosmetik. Dette alene gør denne makeup til et godt produkt for din hud og efterlader din hud strålende og fejlfri hver gang du anvender den.

Vi vælger altid makeup efter din alder og hudtype. Let makeup kan tilføje præcis den type dækning som er ideel til at bære i løbet af dagen. Den kan dække pletter og hudens misfarvninger uden at virke alt for fed eller hård. Anvendes en let makeup, kræves visse teknikker, der er mere sarte og at man bruger farver som er mere egnet til dagslys. Let makeup kan anvendes på huden ved lagdeling af foundation, pudder og farver på en bestemt måde, så makeup er ikke indlysende for resten af verden.

Et smukt udseende er altid en selvfølge med Mineralogie. Varemærket Loose Mineral Foundation har et SPF niveau på 26, et af de højeste i branchen. Dette holder din hud fri for solens skadelige stråler. Grundlaget indeholder også naturlige antioxidanter, vitamin A & E, som virker som skjold for din hud fra forurenende stoffer og holder din teint ungdommelig og frisk.

Når du bærer Mineralogie, vil du opdage at din hud kan ånde, da mineral makeup ikke tilstopper porerne. Produktet, giver dig en sund, naturlig glød og er så let, at du glemmer, du har makeup på.

Mineralogie Mineral Makeup – Ganske enkelt perfekt for din hud.

Tid – Ca. 15 min. Se priser