Luksus pedicure

Giv dine fødder en fortjent luksus behandling. Ofte har vi trætte og alt for belastede fødder. Velplejede fødder føles som afspænding for kroppen. Fødderne er den mest aktive del af vores krop og derfor skal du gøre det til en vane at pleje dem, så de holdes sunde, smidige og stærke.

Hos Beauty Base laves byens bedste pedicure og du som kunde kan her læne dig tilbage til 1 times afslapning.

Behandlingen starter med et varmt blødgørende spa fodbad tilsat økologiske blomster ekstrakter, fra Alperne, som forbereder fødderne til pedicure behandlingen. En blanding af hassel, katostblomst, som blødgør huden, samt timian og lavendel som har en dybderensende effekt og giver en følelse af velvære.

Herefter eksfolieres fødderne med en særlig peeling baseret på Saltkrystaller, som er ekstremt rige på naturlige mineraler og er efterfølgende tilført plantebaserede, blødgørende aromatiske olier. Mineralkrystallerne vil efterlade tør og mat hud smidig, opstrammet og silkeblød. Øger blod- og lymfecirkulationen, og letter kroppens naturlige afgiftningsprocesser. Så fjernes hård hud med en fodfil. Neglene er nu fysisk klar til bearbejdning, disse files samt formes, og neglebåndet fjernes nænsomt.

Derefter masseres negleolie blidt i neglepladen, denne olie er baseret på en blanding af kiwi ekstrakt og vitamin E.

Denne er designet til at gennemtrænge samt beskytte hud omkring neglen og selve neglepladen. Neglen er efterfølgende stærkere og mere fleksibel.

Pedicure behandlingen afsluttes med en afspændende fodmassage, denne udføres med en lækker Wild Honey Blend som får tør hud til at forsvinde ved hjælp af 9 naturlige planteolier.

Planteolierne vil binde fugten i huden og efterlade den blødgjort og gennemplejet.

Til sidst poleres neglene eller klar lak påføres.

Fjern venligst evt. neglelak inden du kommer til pedicure, så der kun er fokus på selve behandlingen.

Pedicure priser

Luksus pedicure
630 kr.
Afslappende fodbad, peeling, behandling af hård hud, formning af negle og neglebånd, oliekur, fodmassage med blødgørende creme, polering af negle eller klar lak.
Tillæg for lakering med farvet lak eller fransk lakering 125,- / 150,- kr.
Tillæg for aftagning af lak 45,- kr.