Makeup

Få lagt en skøn makeup til specielle lejlighed eller fest.

Makeup Priser

195 kr.
En Let makeup er til dig som for eksempel vil afslutte en dejlig ansigts – behandling med en Mineralogie mineral makeup.
295 kr.
Vi vælger altid makeup efter din alder og hudtype. Dag makeup bør altid være lidt mere diskret end aften makeup. Den skal udstråle friskhed, samtidig med et flot klassisk og sofistikeret udtryk. Skal du til en event på dagen kan farver vælges efter tøjvalg.
430 kr.
Sammen, lægger vi en plan for farver og resultat. Eksempelvis tøjvalg. Den gamle regel om, at du enten skal fremhæve din mund eller dine øjne, gælder stadig! Det betyder, at hvis du vil have sexede smokey eyes, er det pænest med en diskret lipgloss eller læbestift. Vil du have knaldrøde læber, så vælges der eks. en mere diskret øjenmake-up. Buede øjenvipper er uimodståelige og dette udføres lige inden mascara pålægges.
995 kr.
Bryllupsdagen er blandt de vigtigste begivenheder i ens liv, og derfor bør intet overlades til tilfældigheder. Det er dagen hvor du er i centrum af begivenhederne. Mineralogies mineral makeup er perfekt til dagen.

Fordelene ved mineral makeup findes i renheden af de mineraler, der anvendes til at skabe Mineralogies Foundation, Finishing Powders, Blushes, Bronzers, Eye Shadow, Brow Powders and Concealers.

Mineraler er naturlige, hvilket betyder at de er fri for talkum, stivelse, parfume, farvestoffer og andre usunde ingredienser der typisk findes i traditionel kosmetik. Dette alene gør makeupen til et godt produkt for din hud og efterlader din hud strålende og fejlfri hver gang du anvender den.