Makeup

Vi laver ikke makeup længere men du er ikke gået forgæves.

I stedet kan du få 20% på din første behandling hos Beauty Base.

Sådan får du tilbuddet!

Print denne side ud og medbring den på klinikken eller…

Brug koden: MAKEUP20 i KOMMENTAR feltet

Makeup tilbydes ikke længere

En Let makeup er til dig som for eksempel vil afslutte en dejlig ansigts – behandling med en Mineralogie mineral makeup.
Vi vælger altid makeup efter din alder og hudtype. Dag makeup bør altid være lidt mere diskret end aften makeup. Den skal udstråle friskhed, samtidig med et flot klassisk og sofistikeret udtryk. Skal du til en event på dagen kan farver vælges efter tøjvalg.
Sammen, lægger vi en plan for farver og resultat. Eksempelvis tøjvalg. Den gamle regel om, at du enten skal fremhæve din mund eller dine øjne, gælder stadig! Det betyder, at hvis du vil have sexede smokey eyes, er det pænest med en diskret lipgloss eller læbestift. Vil du have knaldrøde læber, så vælges der eks. en mere diskret øjenmake-up. Buede øjenvipper er uimodståelige og dette udføres lige inden mascara pålægges.
Bryllupsdagen er blandt de vigtigste begivenheder i ens liv, og derfor bør intet overlades til tilfældigheder. Det er dagen hvor du er i centrum af begivenhederne. Mineralogies mineral makeup er perfekt til dagen.

Fordelene ved mineral makeup findes i renheden af de mineraler, der anvendes til at skabe Mineralogies Foundation, Finishing Powders, Blushes, Bronzers, Eye Shadow, Brow Powders and Concealers.

Mineraler er naturlige, hvilket betyder at de er fri for talkum, stivelse, parfume, farvestoffer og andre usunde ingredienser der typisk findes i traditionel kosmetik. Dette alene gør makeupen til et godt produkt for din hud og efterlader din hud strålende og fejlfri hver gang du anvender den.