Mineralogie Makeup

I 2003 ønskede Mary Van, en meget respekteret og anerkendt makeup artist, at tilbyde den højeste kvalitet og mest nærende mineral makeup til offentligheden, og så var Mineralogie født. Et selskab dedikeret til det bedste af det bedste. Mary’s vision omfattede formler og teknikker, der rent faktisk gavner huden, mens du opretter et naturligt smukt udseende for kunderne.

Mineralogie mineraler er den reneste karakter, farmaceutisk kvalitet på markedet, men Mary stoppe ikke der, hun ville have mere – komplet solbeskyttelse. En livslang “udendørs” person, Mary ønskede at Mineralogie skulle være glamourøs, nærende og beskyttende. Det er derfor, hun arbejdede ihærdigt på at skabe seriens varemærke SPF 26 Loose Mineral Foundation – den hidtil højeste solbeskyttelse i Foundation til rådighed i kosmetikindustrien.

Fordelene ved mineral makeup findes i renheden af de mineraler, der anvendes til at skabe vores Foundation, Finishing Powders, Blushes, Bronzers, Eye Shadow, Brow Powders and Concealers. Mineraler er naturlige, hvilket betyder at de er fri for talkum, stivelse, parfume, farvestoffer og andre usunde ingredienser der typisk findes i traditionel kosmetik. Dette alene gør makeupen til et godt produkt for din hud og efterlader din hud strålende og fejlfri hver gang du anvender den.

Et smukt udseende er altid en selvfølge med Mineralogie, men skønhed er at tage et skridt videre. Varemærket Loose Mineral Foundation har et SPF niveau på 26, et af de højeste i branchen. Dette holder din hud fri for solens skadelige stråler. Grundlaget indeholder også naturlige antioxidanter, vitamin A & E, som virker som skjold for din hud fra forurenende stoffer og holder din teint ungdommelig og frisk.

Når du bærer Mineralogie, vil du opdage din hud kan ånde da mineral makeup ikke tilstopper porerne. Produktet, giver dig en sund, naturlig glød og er så let, at du glemmer, du har makeup på.

Mineralogie Mineral Makeup – Ganske enkelt perfekt for din hud.

Mineralogi virksomheden er bygget på Mary’s hengivenhed til den bedste kvalitet af ingredienser og hendes personlige mantra af “hud er dens egen naturlige gave, lad os holde den smuk.” Dette er grunden til hun ville have at Mineralogie makeup skulle give fuldstændig solbeskyttelse. Brugen af mikroniseret titandioxid og zinkoxid, blokerer alle bredspektrede UVA og UVB stråler, samt forurenende stoffer i miljøet. Mineralogies SPF 26 Loose Mineral Foundation makeup er uden talkum, stivelse, farvestof og parfume. Igen et bevis på Mary’s vision og engagement.

Baseret i Dallas, Texas, USA, Mineralogie driver flere mineralske laboratorier, hvor deres makeup er formuleret og blandet til Mary’s krævende standarder. Dedikation til integriteten af deres makeup er nøglen, og intet efterlader Mineralogie produktionen uden først at blive testet, testet og testet igen – altid på mennesker, aldrig på dyr. Konstant udvikling, tillæring, samt det at tilbyde de seneste farvepaletter og den bedste mineral makeup til kunderne er, hvad Mineralogie gør.

Mary’s engagement og stolthed er virksomhedens stolthed. Mineralogie lader visioner for skønhed og glamour blive til virkelighed hver eneste dag med naturlige produkter, som nærer, beskytter og forbedrer din personlige skønhed. Mineralogie’s mål er at vokse hver dag og fortsætte Mary’s Quest – festligholdelsen af glamour og smuk hud på den mest naturlige måde.