Ansigtsbehandling med SAMA´s hudplejeserie.

SAMA er ren økologi, som er lavet af Parfumeurs hvor hver ingrediens i produkterne er nøje udvalgt med kærlighed og bevidsthed, udvundet af råvarer af høj kvalitet fra vedvarende energikilder, dyrket af faglærte og passionerede folk på topniveau. Hvert produkt er en eliksir for sjælen, en ernæring for hjertet og en støtte for sindet.

Her er der fokus på de klassiske ansigtsbehandlinger; til dig som måske lever i en stresset hverdag er Anti-stress behandlingen perfekt, eller til dig som ønsker en behandling specielt med fokus på omsorg, velvære og sanselighed tilsat duftnoter fra ægte æteriske olier med udsøgte blomster, trænoter, hellige planter og bæredygtige ingredienser.

890 kr.
Til dig som ganske enkelt ønsker en afstressende længere varende stund. Den får dig til at glemmer daglig dagens bekymringer. Afrensning, hud analyse, acai face peeling, damp, samt let dybderensning, massage af skuldre, nakke, ansigt, øre og hovedbund, maske, varmt aromakompres med afspændings tryk, afsluttende ansigts - og øjencremer.
890 kr.
Til dig som ønsker en super forkælende stund. Afslappende ryg massage, behandling af ansigt, hals og bryst, dobbelt afrensning, hud analyse, peeling, damp, let dybderensning, massage, luksus maske, afsluttende creme pleje.
Ayurveda Face Massage
485 kr.
Bestil en tid til en dyb afstressende massage af hovedbund, nakke, skuldre og ansigt. Den udsøgte olie fra Sama, giver huden glød og blødhed, strammer op og beroliger.