Shellac negle

Vi kender det alle!

Man har lige brugt tid på at lægge sin neglelak, man har siddet stille rigtig længe, og så skal man bare lige … Og så er det sket. Lakken har fået en ridse eller et mærke, fordi man troede lakken var tør. Nu kan du vinke farvel til alle dine bekymringer, skår i lakken, udtværinger samt lang tørretid og sige goddag til CND Shellac™ Nail Color!

En ny neglebehandling hos Beauty Base som holder perfekt i 14 dage med en utrolig glans, og fjernes nemt på 10 minutter. Shellac™ Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak – først underlak, så farve og siden overlak – og hærdes i et UV-lys, hvilket betyder nul tørretid. Farverne er hypo-allergeniske og “3-Free” – ingen formaldehyd eller dibuthyl phthalater. CND Shellac™ Nail Color findes i 47 forskellige farver, fra skønne “Fransk Manicure”-agtige rosa og hvide, til flotte signalrøde og fyldige mørke farver.

Nu kan du med det samme efter, at du har fået lakeret negle, stikke hænderne i tasken eller fødderne i skoene, fordi shellacTM hærder ved UV-lys og derved er helt tør efter behandlingen.

Shellac Nail Color er innovation og en ny måde at tænke lak på. Et patenteret teknologisk gennembrud. Et blandingsprodukt, der kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen. Formlen er tynd og fleksibel som neglelak, men videregiver en stærk neglebeskyttelse med en spændstig, spejlblank finish, der forhindrer skår, ridser og udtværinger i lakken – også selvom neglene udsættes for de mest barske aktiviteter.

Shellac Nail Color – er lige så nem at fjerne, som den er fantastisk at bruge! Ingen iblødsætning eller filing er nødvendig. Neglene svøbes i individuelle CND Shellac Remover Wraps – integrerede bomuldsrondeller, der forhindrer fingre og hud i at blive udsat for acetone, som kun kommer i berøring med neglen. Ti minutter mod to ugers perfekt farve er alt, det tager. Sig farvel til manicure-frustrationer og goddag til ren manicure-tilfredsstillelse.

Vælg behandlingen som en enkelt behandling eller som tillæg til din manicure eller pedicure behandling.

Siden lanceringen, er Shellac vokset fra ‘kult-status’ til ‘moderne must-have’.

Priser:

Shellac Basis farve inklusiv mini manicure
480 kr.
Shellac Fransk kant inklusiv mini manicure
495 kr.
Aftagning af Shellac / Brisa Lite
195 kr.
Aftagning ifm. ny Shellac / Brisa Lite
110 kr.
Aftagning af neglelak
45 kr.