Shellac er hypo-allergenisk, fordi det indeholder et lavt indhold af photo-initiators (det aktive ingrediens der får alle uv-hærdene produkter til at hærde). Når Shellac er lagt korrekt, vil farven blive nøjagtig som farven på flakonen.

Shellac kan sagtens holde længere end 14 dage, men efter 14 dage vil der være en “udvoksning” på neglen. Shellac kan også bruges oven på negleforstærkninger lavet af akryl og gelé.

Det er helt unikt at der ikke skal files på naturneglen, når man brugere Shellac, da det er synder nr. 1, når det kommer til ødelagte negle. Shellac kan derfor ikke sammenlignes med “soakable” geléer. Hver Shellac har sin egen unikke patenterede formel der får alle uv-hærdene produkter til at hærde.

Hvis der ikke står “CND” på flasken, så er det ikke Shellac.

Shellac er hypoallergenisk og 3-Free (ingen formaldehyd, toluene eller DBP), efterlader en brillant skinnende finish, der ikke skal vedligeholdes i 14 dage, og som nemt og sikkert fjernes på 10 minutter. Siden lanceringen er Shellac vokset fra ‘kult-status’ til ‘moderne must-have’.

Der blev produceret 4 gange så meget Shellac, som dengang man lancerede en anden verdens nyhed, nemlig Brisa Gelé. 10 gange så meget skulle der til, før der var Shellac nok til verdens negleteknikere, der har taget Shellac til sig med kyshånd, og kunder elsker Shellac.