Lash Lift 

Lash Lift / 45 min.
470 kr.
Lash Lift inkl. farvning af øverste vipper / 60 min.
620 kr.

 

Lift (vippebuk) behandling er til dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og til dig, som ønsker at give dine vipper mere volumen og samtidig ønsker et smukt løft som holder i op til 6-8 uger. I modsætning til almindeligt vippebuk, der kan give krøllede og ødelagte vipper, så er Lash Lift en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på betydeligt mere skånsom måde.

  • Vipperne syner længere og tættere.
  • Du slipper for at bruge vippebuk dagligt.
  • Mere intensitet i øjenområdet.
  • Smukke buede vipper.
  • Holder op til 6-8 uger.

Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret lim. Derefter påføres Lash Lift perm-gel i ca 10 min., hvorefter den neutraliseres, du kan også få farvet de øvre vipper. Derefter frigøres vipperne fra silikoneformen, der renses efter og der gives en nærende keratin behandling, som tilfører ekstra fugt og lukker skællaget for sundeste behandling.

Lash Lift kan bestilles med eller uden farvning af de øvre vipper.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage den kemiske påvirkning, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt Lash Lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter, der er dog ingen garanti for at vipperne derefter vil tage imod behandlingen.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.

Da der bruges permanent væske, kan det godt udtørre vipperne en smule, derfor anbefaler vi altid at bruge et plejeprodukt til vipperne efterfølgende.

OBS: Får at opnå det bedste resultat, beder vi at møde op uden øjen makeup, som skal være fjernet min 30 min. før behandlingen start, samt ingen brug af vippebukker eller vipper serum 24 timer før og efter behandlingen.