pHformula – kontrolleret skin resurfacing

pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceutical og medicinske recepter.

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta og poly hydroxy acids er helt unik. PH-DVC Kompleks, er et yderst avanceret “leveringssystem”, der transporterer syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

Målrettet og effektiv behandling af  4 “problematikker”:

A.G.E. – Moden, ældet, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”)

M.E.L.A. – Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, “kemi”.

A.C.N.E. – Akne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer, overfladiske ar.

C.R. – Chronic redness. Kronisk rødme, karsprængninger, disponeret for rosacea, uren hud med meget rødme.

pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende eksfoliering/afskalning, og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan og skal måles udefra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er. Med pHformula sker ændringen/ resurfacingen på celle-niveau, og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN komme let afskalning, men det er langtfra sikkert, og har heller ikke betydning for det endelige resultat.

pHformula behandlingssystemet er baseret på teknologien fra den regenerative medicin for at skabe konceptet kontrolleret kemisk skin resurfacing. Kontrolleret kemisk skin resurfacing skiller sig totalt ud fra konventionelle peelinger. Peelinger forårsager hovedsageligt eksfolieringer i huden, mens kontrolleret skin resurfacing aktivt fremkalder en accelererende form af cellefornyelse i hudens forskellige lag, samtidig med at sår og andre overfladiske irritationer begrænses.

 

pHformula er udviklet som et dermatologisk skin resurfacing system og behandler effektivt ældning, hyperpigmentation, akne og kronisk rødhed. Med en fortsat videnskabelig baseret forskning, ligger fokus altid på udvikling af innovative sin resurfacing behandlinger.

 

Det er ikke muligt at købe pH formula produkterne uden at have været til en pHformula skin resurfacing behandling. De produkter der anvendes under behandlingen er meget stærkere end hjemmeplejeprodukterne og behandlingerne må kun udføres af en certificeret pHformula specialist.

Beauty Base kosmetologer er særligt uddannede på The Skin Academy Barcelona, hvilket kræves for at kunne behandle med pHformula. Besøg din pHformula specialist hos Beauty Base i København…