Ansigtsbehandling med pHformula.

pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en unik innovativ alliance mellem cosmeceutical og medicinske recepter.

pHformula behandlingssystem er baseret på teknologien fra den regenerative medicin for at skabe konceptet kontrolleret kemisk skin resurfacing. Kontrolleret kemisk skin resurfacing skiller sig totalt ud fra konventionelle peelinger. Peelinger forårsager hovedsageligt exfolieringer i huden, mens pHformulas kontrollerede resurfacing aktivt fremkalder en accelererede form af cellefornyelse i hudens forskellige lag, samtidig med at sår og superficial irritation begrænses.

pHformula er udviklet som et dermatologisk skin resurfacing system, og behandler effektivt ældning, hyperpigmentation, akne og kronisk rødhed. Med en fortsat videnskabelig baseret forskning ligger fokus altid på udvikling af innovative skin resurfacing behandlinger.

S.P. Avanceret hudanalyse / 45 min.
375 kr.
S.P. Avanceret hudanalyse er pHformulas konsultationsbehandling samt klassificering af hudens sensitivitet. Forbedrer hudens gennemtrængelighed og modtagelighed. Beslutter du dig for et behandlingsforløb (6 behandlinger inkl. produkter) så er konsultations - behandlingen gratis.
 
Teenager behandling / 45 min.
450 kr.

Ansigtsbehandling, der er tilpasset en teenage hud mellem 13 og 19 år. Denne behandling er til dig, der har akne, bumser, dybe porer eller en sart hud, som trænger til udrensning og god vejledning omkring hudpleje. Kosmetologen starter altid med en hudanalyse, hvor man fastsætter hudtypen og hudtilstanden. Behandlingen er derfor individuel og tilpasset din huds behov. Jo hurtigere du kommer igang med at få behandlet en uren hud, jo bedre resultater vil du opnå.

A.C.N.E. Resurfacing behandling / 45 min.
605 kr.

Denne specielle pHformula skin resurfacing behandling, er et behandlingsforløb, som er skræddersyet til behandling af Acne (mild til svær grad). Ved denne behandling arbejder vi med 4 risikogrupper af akne, som blandt andet kan omfatte, overskydende talg, forstørrede porer, seborrheic dermatitis og ardannelse. Special maske inkluderet.

Grad 1: Åbne og lukkede komedoner,

Grad 2: Åbne og lukkede komedoner, tidlige pustler og papler, let inflammation.

Grad 3: Betændt akne, papler og pustler, nogle knuder.

Grad 4: Nodulocystic eller cystisk akne, alvorlig betændelse.

A.G.E. Resurfacing behandling / 45 min.
605 kr.
Denne pHformula skin resurfacing behandling, er et behandlingsforløb, som er en special Anti-age (ældning) behandling til at forbedre hudens tekstur, fine linjer, og reparere efter solskader. Ved denne behandling arbejder vi blandt andet med; Foto ældning (sol skader), Pigment forandringer, Lentigines, Telangiectasia, Kedeligt gusten udseende, Keratose, Usund tilstand af stratum corneum (hornlaget), Rynker overfladiske og mellemstore udtryks linjer. Special maske inkluderet.
C.R. Redness behandling / 45 min.
605 kr.
Denne specielle pHformula skin resurfacing behandling, er et behandlingsforløb, som er til behandling af Rosacea (kronisk rødhed) og lindrer rød, sensitiv og atopisk hud. Specielt til behandling af Erythematotelangiectatic typen rosacea (ETR). Dette er den mest almindelige form for rosacea, vedvarende rødme på næse, kinder, eller hagen. Let irriteret hud, der ofte svier eller brænder. ETR har ofte små, synlige blodkar (telangiectasias). Special maske inkluderet.
M.E.L.A. Resurfacing behandling / 45 min.
605 kr.
Denne specielle pHformula skin resurfacing, er et behandlingsforløb, som er skræddersyet til behandling af pigment forandringer. pHformula resurfacing behandlingen arbejder med:
Hyperpigmentering pga UV stråler (inkl. melasma, chloasma), Overfladisk melanin disorder (epidermal), Post Inflammatorisk Hyperpigmentering (PIH), Solskabte linsepletter i form af små brune pletter og fregner (Lentigines).
U.L.T.I.M.A.T.E. Skin Resurfacing behandling / 60 min.  
650 kr.
Denne pHformula skin resurfacing behandling er specielt udviklet til at booste din glød og energi i ansigtet. Denne kan også samtidig være en dybderensende behandling. Der anvendes et unikt produkt, som indeholder vitamin C-syre og antioxidanter. Behandlingen afsluttes med en videnskabeligt udviklet P.E.P.T.I.D.E. powder maske som giver en øjeblikkelig fastere hud med et sundere udseende. Derudover en synlig forbedring i de dynamiske udtrykslinier, som kragetæer, pande linier samt linier omkring munden.
V.I.T.A.C. Resurfacing behandling / 30 min.  
595 kr.
Skin Resurfacing Radiance System er specielt udviklet til at booste din glød og energi i ansigtet. Behandlingen foregår med pHformulas behandlingssystem, der indeholder vitamin C-syre og antioxidanter.
M.E.S.O. Resurfacing behandling / 60 min.
1.150 kr.
En behandling der kombinerer microneedling med skin resurfacing. Hele 11 kraftfulde ingredienser er unikt kombineret for at skabe denne meget effektive pHformula M.E.S.O. behandling, som behandler flere ældningsproblemer på samme tid. Nemlig hals, décolleté, ansigt med speciel fokus på øjne og mund. Kombinationen af specifikke syrer, M.E.S.O. Device (en rulle med bittesmå nåle), Retinol (vit. A), Vitamin C og Peptider resulterer i en mirakuløs behandling med øjeblikkelig synlig resultat. Huden får genskabt sin glød, bliver fast og glat samt mættet med fugt.
I.N.S.T.A.N.T. Skin Resurfacing behandling / 45 min. 
605 kr.
I.N.S.T.A.N.T. mask genskaber markant hudens glød og udstråling. Den giver en mild resurfacing og efterlader huden glattere, klarere og blødere. Virker sammentrækkende på porer, forbedrer hudens struktur, samt absorberer urenheder uden at fjerne hudens naturlige fedtstof. Ferulic acid - (udvundet fra appelsinjuice), som har en kraftig antioxidant effekt, vil øjeblikkelig revitalisere huden, lysne den misfarvede hud og gøre huden i stand til at reparere og beskytte sig selv imod angreb fra de fri radikale. Kan bruges på alle hudtyper og så mild at den kan bruges i sommer månederne.
E.Y.E. og L.I.P Resurfacing behandling / 30 min.  
420 kr.
pHformula´s S.O.F.T. resurfacing creme, brugt sammen med M.E.S.O. Device rulleren, med de små nåle, er specielt udviklet som en avanceret anti-age behandling, til at fjerne de typiske tegn på ældning omkring øjne og mund.
 
N.E.C.K. Resurfacing behandling / 30 min.  
455 kr.
pHformula´s N.E.C.K. complex er sammensat af en unik kombination af syrer. Vævet på halsen og dècolletè genskabes, ved at forbedre hudens tilstand og fjerne de typiske tegn på ældning.
Gå til tidsbestilling

Beauty Base beauticians are trained at The Skin Academy Barcelona, which is required to performt treatments with pHformula. Visit your own pHformula specialist at Beauty Base in Copenhagen …