Fodpleje

–  er ikke bare for kvinder…

Du som mand bør også give dine fødder en fortjent luksus behandling. Dine fødder skal bære dig gennem hele livet, derfor skal du gøre det til en vane at pleje dem, så de holdes sunde, smidige og stærke.

Velplejede fødder føles som afspænding for kroppen.  

Hos Beauty Base laves byens bedste pedicure og du som kunde kan her læne dig tilbage i stolen til 1 times afslapning.

Behandlingen starter med et varmt blødgørende fodbad tilsat økologiske blomster ekstrakter, fra Alperne, som forbereder fødderne til pedicure behandlingen. En blanding af hassel, katostblomst, som blødgør huden, samt timian og lavendel som har en dybderensende effekt og giver en følelse af velvære.

Herefter eksfolieres fødderne med en peeling baseret på Saltkrystaller, som er ekstremt rige på naturlige mineraler og er efterfølgende tilført plantebaserede, blødgørende aromatiske olier.

Mineral-krystallerne vil efterlade tør og mat hud smidig, opstrammet og silkeblød. Øger blod- og lymfecirkulationen, og letter kroppens naturlige afgiftningsprocesser. Så fjernes hård hud med en fodfil. Neglene er nu fysisk klar til bearbejdning, disse files samt formes, og neglebåndet fjernes nænsomt.

Derefter masseres negleolie blidt i neglepladen, denne olie er baseret på en blanding af kiwi ekstrakt og vitamin E. Denne er designet til at gennemtrænge samt beskytte hud omkring neglen og selve neglepladen. Neglen er efterfølgende stærkere og mere fleksibel.

Pedicure behandlingen afsluttes med en afspændende fod / lægmassage, denne udføres med en lækker Wild Honey Blend som får tør hud til at forsvinde ved hjælp af 9 naturlige planteolier. Planteolierne vil binde fugten i huden og efterlade den blødgjort og gennemplejet.   

Behandlingen varer ca. 60 minutter.  

Se alle behandlinger og priser